Kingdoms of Amalur: Reckoning - игра

Едни от най-добрите създатели на RPG игри се събраха, за да направят този шедьовър. Това ще е една от най-добрите и динамични RPG игри за дълго време, обещаха създателите й. "ЕА Геймс" казаха, че искат да направят RPG, което да има всич

2010-07-24 19:33:08
Kingdoms of Amalur: Reckoning - игра
Едни от най-добрите създатели на RPG игри се събраха, за да направят този шедьовър.

Това ще е една от най-добрите и динамични RPG игри за дълго време, обещаха създателите й. "ЕА Геймс" казаха, че искат да направят RPG, което да има всичко.

Имена като: най-продаваният автор Р.А.Салватор, създателят на филма "SPAWN" - Тод МакФарлейн, дизайнерът на "The Elders Scrolls IV: Oblivion" - Кен Ролстън, са само част от великите хора, които работят над тази игра.

Кърт Шилинг, собственикът на "Big Huge Games", даде интервю, в което загатна каква е идеята на играта: "Аз целя да направя най-доброто, а не просто да си продавам игрите. Ще се убедите сами, обещавам ви!"

Битките в играта не са просто цъкане на мишката и тук там магия. Те са напълно зависими от движенията, които правите, ако не се пазите със щита си, ще ви удрят ако ще да имате 1000 защитни точки. Няма да има статични и мудни битки. Всичко ще е динамично и ще ви кара да вземате бързи решения в последния миг.

Играта излиза през Q3/2010. Не казаха кога точно. Знаем, че ще е за PC, XBOX 360 и PlayStation 3. Дано тази игра се окаже толкова добра, колкото обещават. RPG жанрът има нужда от тази иновация. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия